2015 Neon Modası

2015 yılı yaz modasında neon renkler ön planda olacak. Özellikle sokak modasında kullanılan bütün parçalarda karşılaşabileceğimiz neon renkler yazınızı şahane bir renk festivaline dönüştürecek.

neon modası

neon modası

Sokak Modasında ‘Neon’lanın

2015 sokak modası özelliklerde tişörtlerde ve elbiselerde kullanılan neon renkleriyle aydınlanacak. Birbirleriyle zıt renklerde kombinlerin ön plana çıkacağı 2015 sokak modasında, sadece kıyafetlerde değil ayakkabılarda da cıvıl cıvıl ve parlak renkler kendini gösterecek.

neon modası

neon modası

Eğer neon renkleri tercih ediyorsanız renk uyumuna dikkat etmeniz gerekmiyor. Bunun tam aksine birbirine zıt renklerle harika kombinler yaratabilirsiniz. Pembe-yeşil, turuncu-mor gibi birbirine zıt ama bir o kadar da birbirine yakışan renkleri neon kombinlerde kullanabilirsiniz.

neon modası

neon modası

Çanta modasında da neon renkler ön planda olacak. Sade bir kıyafet seçimini tamamen neon renklerle renklendirilmiş bir çanta ile patlatabilirsiniz. Jean üzerine neon renklerle bezenmiş bir tişört bile size harika bir spor şıklığı kazandırabilir. Sokak modasını yakından takip eden biriyseniz, 2015 neon renk modasını sakın kaçırmayın ve dolabınızda birkaç parça mutlaka bulundurun.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir