2017 Yılında En Çok Tercih Edilen Nişan Yüzükleri

Yaz yaklaşırken düğün ve nişan mevsimde yaklaşmaya başladı. Her şeyde olduğu gibi yüzükler dedi her yıl yeni bir trend ortaya çıkıyor. Yüzükler hayatımız boyunca bize kalan en önemli hatıralardan bir tanesi olacak. Çiftlerin birbirine verdiği sözünün simgesi olan yüzük seçimi ve modeli bu nedenle önemlidir. Peki bu 2017 sezonunda hangi yüzük modelleri daha Trend? Bu yazımızda siz değerli okuyucularımıza yeni yüzük trendlerinden söz ettik.

nişan yüzüğü

nişan yüzüğü

Bu Senenin Yüzük Modası

Bu yıllarda klasik tarza bir dönüş söz konusu. Aslında her yıl kullanabileceğiniz zamansız yüzük tasarımları oldukça trend. Yani nostalji yaşayacağız diyebiliriz. Eğer dizisi yeni satın alma fikrindeyseniz nostaljik tasarımlara yönelebilirsiniz.

yüzük

yüzük

Bir başka trend ise daha çok taşın olduğu yüzüklerdir. Pırıltıyı ve ışıltıyı sevenlerden iseniz göz alıcı bir yüzük seçebilirsiniz. Bir başka trende kıvrımlı olan klasik modellerdir. Estetik bir görünüme sahip bu yüzükler ünlülerin tercih ettiği tasarımlardandır. İlk başta biraz basit görünebilir. Ama parmak da öyle görünmüyor, emin olun.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir