2015 Köşe Takımları

Birçok alanda değişime neden olan moda mobilyalarda da kendini gösteriyor. Bugün üretilen yeni nesil mobilyalarla geçmiş yıllarda üretilen mobilyalar karşılaştırılsa arada ki fark net bir şekilde görülür. Geçmiş yıllarda mobilya tasarımları daha çok kumaş üzerinde değişik şekillerin işlenmesiyle ön plana çıkarken bugün mobilya tasarımı sade ve uyumlu renklerin bir arada kullanıldığı görülür.

köşe takımları yeni sezon

köşe takımları yeni sezon

2015 yılının modasında ise modern çizgilere sahip köşe takımları daha fazla ön plana çıkıyor. Keskin hatlar yerine oval hatların tercih edildiği, heybetli görüntülerin yerini ise daha zarif, ince ve estetik mobilyalar alıyor.

Koyu ve birden farklı renklerden ziyade genelde beyaz ve krem renk tonları kullanırken bunların dışında mavi – beyaz, kahverengi – krem, bej – haki yeşilinin tercih edildiği ikili renk kombinasyonlarında kullanılıyor.

2015 Köşe Takımları

2015 Köşe Takımları

Garantili Köşe Takımları

Çiftçioğlu mobilya tarafından üretilen modern çizgilere sahip köşe takımları bu renk kombinasyonlarının dışında istediğiniz kumaştan, istediğiniz renge göre üretiliyor. Üstelik bu özel üretimlerde 2 yıl boyunca garanti kapsamında yer alıp bulunduğunuz adrese kadar gönderilerek size teslim ediliyor.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir