2015 Jean Modası

Yıl hangi yıl olursa olsun Jean pantolonların modası hiç geçmiyor. Özellikle bu yıl Jean pantolonlar diğer bütün parçalara fark yaratacak.

Jean modası

Jean modası

Çöl Rüzgarıİndigo Denim

Kovboyların pantolon tasarımlarında kullanılan İndigo Denim, bu yıl tüm vitrinlerde yerini alacak. Rahat ve salaş kesimli Jean pantolon modelleri ile bu yaz çok rahat bir yaz olacak. Sadece pantolonlarda değil Jean gömleklerde kullanılacak olan İndigo Denim, dirsek kısmında yer alan süet yamaları ile üzerinizde çok farklı bir hava estirecek.

Boyfriend Jean

Son yılların modası Boyfriend Jean pantolonlar 2015 yılının tüm sezonlarında karşınıza çıkacak bir tasarım. Skinny ve fit kesim Jeanlar bu yıl yerini çok daha bol ve salaş kesimli, yüksek bel Boyfriend Jean pantolonlara bırakacak.

2015 Jean modası

2015 Jean modası

Düşük bel pantolonlarınızı raflarınızın arka kısmına kaldırabilirsiniz. Çünkü bu sene düşük bel pantolonlar yerini yüksek bel pantolonlara bırakıyor. Yüksek bel ve bol paçalı pantolonlar bu yıl bacaklarınızdan hiç çıkmayacağa benziyor.

Baskılı ve çiçek desenli Jean pantolonlarda bu yazın ne kadar canlı ve ne kadar renkli bir yaz olacağının sinyallerini bizlere şimdiden veriyor.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir