2015 İlkbahar Yaz Modası

Bahar aylarının gelip çatmasıyla daha renkli ve eğlenceli kıyafet ve aksesuarlar ön plana çıkmaya başladı. Üstelik 2015 yılı ilkbahar yaz sokak modası da farklı çizgileri ve renkleriyle sokakları daha renkli kılacak gibi görünüyor.

Canlı Renklerin ve Desenlerin Ön Planda Olduğu Bir Yıl

Bu yaz en revaçta olan desen pötikare olacak. Hem şık hem de spor kombinlerde kullanılabilen pötikare desende özellikle pastel ve canlı tonlar hâkim olacak.

Her sene olduğu gibi bu sene de bohem tarzı etkisini hiç kaybetmeden sürdürüyor. Özellikle yaz mevsiminde tercih edilen geniş elbiseler ve salaş kıyafetlerin verdiği rahatlık düşünülecek olursa, bu sene de bohem tarzın olmaması kaçınılmaz.

yaz modası

Ayrıca bohem tarz bu sene, sadece sokak modasında değil, gece kıyafetlerinde de kendini gösterecek.Gittikçe rahatlığa önem vermeye başlayan modacılar, geçen seneyi etkisi altına alan kısa paçalı bol pantolonlardan 2015 yılında da vazgeçmiyor.

Aradaki tek fark ise bu sene, pantolonların paça boyunun biraz daha kısa olması.Sadece kış mevsiminde kullanılacağı düşünülen süet, yaz ve bahar aylarının da önemli bir parçası haline geliyor.

Bu sene eteklerde ve bluzlarda süet tasarımlar ön planda olacak.Bahar aylarının konsept deseni olan çiçekli modeller, bu sene de birçok tasarımda yerini bulacak.

ilkbahar modası

Son yılların modası olan püskül, bahar ve yaz aylarında da aynı şekilde birçok kıyafet ve aksesuarda kullanılmaya devam edecek.Modacılar Uzakdoğu’ya da el atarak 2015 yılında kimonoları, sokak modasına taşıdı.

Bunların dışında militan, monokrom tarzı; ayrıca beyaz, bej ve sarı tonlar; transparan ve gömlek elbise modelleri de 2015 yılının revaçta olan modelleri olacak.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir