Eşsiz Güzellik Diona Kremlerinde!

Yüz güzelliği, geçmişten günümüze kadar sürekli olarak en çok dikkat edilen bölge olarak hala da sürekliliğini koruyor. Yüz güzelliği söz konusu ise ilk akla gelen cilt problemi, lekeler, çil ve sivilce izleri oluyor. Bu durumlar içinse diona leke kremi kullanabileceğiniz harika bir ürün olarak karşınıza çıkıyor. İçerdiği zengin formülü sayesinde yüzünüzün rengini dengeleyerek kahverengi leke ve çilleri yok edecek. Sadece yok etmekle kalmayarak oluşmasına izin vermeden koruyacak. Güneş ışınlarına karşı üstün koruma sağlayarak yazın kâbusu olan güneş lekelerine karşı tam koruma yapacak.

diona leke kremi

diona leke kremi

Cildinizin yağlı görünümünü alıp mat bir renk ve temiz görünmesine yardımcı olmakla birlikte canlılık katacak. Normal cilt tiplerinde olduğu gibi hassas ciltler için de geçerli bir kremdir.

Formülünde Neler Vardır?

Diona leke kremi formülünde aydınlatıcı ve leke renklerini açıcı cellactıve- whıte içeriği yanı sıra b5 vitamini içeren D- panthenol, cildi korur, matlık kazandırır ve parlaklığını dengeler.

Cilt sağlığı için mutlaka bulunması gereken e vitamini sayesinde yüzünüzü besler ve koruma sağlar. Yenilenmesini sağlarken eksikliği halinde kuruma deride dökülme meydana gelebilir.

Aknelere karşı son zamanlarda kullanılan ve sıkça her yerde karşılaşılan salyangoz özü kremleri olduğu gibi formülün içerisinde salyangoz özü bulunuyor. Kendi kendini yenileme özelliği sayesinde ciltteki hücreleri besleyerek akne oluşumunu önler. Ayrıca a, d, c vitaminleri beraberinde güçlü antioksidan olan su teresi, güneşin zararlı ışınlarından koruyarak cildi besler. Daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek için http://www.dionalekekremi.com/ bu adresten inceleyebilirsiniz.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir