2017 Yazında Plajlarda Göreceğimiz 5 Mayo Trendi

Uzun kış boyunca sıcak yaz tatillerini düşünmekten, kendinizi mayonuzla güneşlenirken hayal etmekten alıkoyamadınız değil mi? Güney’de tatil alışverişi yapmak için önce 2017 mayo trendlerini bilmeliyiz ve işte tek parça severlerin mayo trendleri.

1- Mükemmel Tek Parça Mayolar

İlkbahar / yaz 2017 mayo trendleri genelde tek parça mayo üzerine yoğunlaşıyor. Kalçalar üzerinde yüksek kesimler, boyundan bağlamalılar, kenar oyuntuları, üst üste giyilen parçalar gibi çok formları var ama yine de tek parça düz renk mayo hala şık doğası ve giyen kişinin kusurlarını gizleme yeteneğinden dolayı favori Tasarımcı kim olursa olsun, bu görünüm zamansız moda…

mayo

mayo

2- Yan Bağcıklı Örüntüler

Derin V yaka kesimler, uylukların üzerinden yaylar veya kesikler gibi görünen bağcıklar, daha hareketli çoklu stilde ortaya çıktığını görüyoruz. Örgülü görünümler ve daha masum tasarımlar yan astar ile tek parça mayo için mükemmel mantıklı.

3- Bel Pencereleri

2017 yaz mayoları içinde keyifli bir görünüm, genellikle yan oyuntularını dairesel ve üçgen pencereleri içeriyor. Tonlamalı desenler bu özel görünümü de öne çıkarıyor. Bu trend, mayo giymek istemeseniz de çekici bir dokunuşa sahip. Kesinlikle sevebileceğiniz bir şey.

yüksek bel bikini modelleri

yüksek bel bikini modelleri

4- Yüksek Kesimli Mayo

Kasıkların üzerine çıkan uzunlamasına oyuk bacak boyunu daha uzun göstermek için ideal olduğundan yüksek kesimli tek parça mayoları severiz. Sadece yüzmek için değil, aynı zamanda da yürümekten hoşlanmanız için albenisi yüksek modeller.

5- Gelin Mayo Modelleri

Yaz gelinleri için kesinlikle gün boyu giyilecek olan mayo seçeneklerini ve tamamen mutlu balayı ruh halini kapsıyor. Tek parça halinde, çift askılı veya straplez ve de bolca dantel. Süper seksi ve mütevazı görünüyor. Yeni evli olarak ilkbahar / yaz 2017 mayo trendinizdir.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir