Sokak Modasına Şık Yaklaşım: Tuvanam Undart

Sokak modası deyip geçmeyin artık sokaklarda ve günlük hayatınızda da şık olacak ve farkınızı göstereceksiniz. Bu şıklığı ve farkı kanıtlamak ve göstermek için Tuvana Büyükçınar müthiş kıyafetler tasarlamış ve gözler önüne sermiştir. Bu sokak modası için tasarlanmış kıyafetlere de Tuvanam Undart Koleksiyonu adını vermiştir.

Sokak Modası

Sokak Modası

Tuvanam Undart Koleksiyonunun Çizgileri ve Tasarımları…

Sokağa çıktığınızda da bir tarzının bir stiliniz olsun istiyorsanız bu koleksiyon sizlere çok şey katacaktır. Çok farklı ve sıra dışı kıyafetler büyük incelik ile tasarlanmış ve sunulmuştur. Tuvana Büyükçınar kıyafetlerini tasarlarken bütün detayları düşündüğü ve farkın farkını yaratmaya çalıştığı kesin artık sokaklarda da şık olunması gerektiğini ve olunabileceğini Tuvana Büyükçınar Tuvanam Undart koleksiyonu ile göstermeye çalışmış.

Tuvana Büyükçınar

Tuvanam Undart koleksiyonu Çağla Şikel’ in baş mankenliğini yaptığı müthiş bir defile ile sunuldu. Defilede sunulan kıyafetler kullanılan kumaşlar, aksesuarlar bile kendi farkını göstermiştir. Genelde siyah ve beyaz renklerin kullanıldığı koleksiyonda belli ki sadelik ve asillik amaçlanmış ve bu konuda çokta başarılı olunmuştur.

 

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir