Saç Kaynağın Gelişimi

İlk olarak Avrupa’da ve dünyada yayılma gösteren saç kaynak yöntemleri özellikle son yıllarda Türkiye’de gelişme göstermeye başladı. Geçmişten beri gelen çıt çıt kaynak yönteminin yerine tercih edilen bu saç kaynak yöntemleri eğer dikkat edilerek uygulanırsa kendi saçınıza uygun doğallığı sağlayabiliyor.

saç kaynak

saç kaynak

Saç kaynak yöntemleri ise kendi arasında yapıştırma ve dikme gibi farklı alternatiflerle uygulanır. Örneğin: Keratin saç kaynak uygulaması yapıştırma yöntemleri arasında değerlendirilir. Ancak halka yani diğer ismiyle boncuk kaynak olarak bilinen yöntem dikme yöntemiyle gerçekleştirilir.

Saç Kaynak Yöntemlerinin Avantajları

Saç kaynak yöntemleri birçok farklı alternatifte uygulansa da her çeşidi kendi arasında avantaj sağlar. En basitinden düşünülecek olunursa saç kaynak yöntemleri sonrası kendi saçınıza yaptığınız tüm işlemleri kaynak saçınıza da uygulatabilirsiniz. Denize girebilir, solaryuma girebilir ve istediğiniz boyama işlemini yaptırabilirsiniz.

saç kaynak modeli

saç kaynak modeli

Saç kaynak denildiğinde en sık karşılaşılan sorular vardır. Bunlar arasında en sık karşılaşılanı da çok kısa saça kaynak yapılır mı? Sorusudur. Bu gibi sorular birçok bayanda soru işareti oluşturabilir. Ancak saçların kısa olması durumunda saç tipine bakılarak kısa saç için ideal bir kullanım sunan saç kaynak yöntemi tercih edilebilir. Yani kısa saçlar içinde kaynak yapılması mümkündür.

Share

You may also like...

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir